ZEMĚDĚLSTVÍ A POTRAVINY. ENCYKLOPEDICKÝ PŘEHLED

zemedelstviapotraviny
490 Kč –10 %
490 Kč –10 % 441 Kč 441 Kč bez DPH
Skladem
Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.
 
Jméno značky: Profi Press
Kategorie: Zemědělství
Autor: Jana Poláková, Josef Holec
Rok vydání: 2019
Vazba: vázaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: