Zelenina a její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové

499 Kč 499 Kč bez DPH
Skladem

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.

Jméno značky: Aventinum
Kategorie: Zemědělství
Autor: Eva Pekárková
EAN: 9788074420375
ISBN: 978-80-7442-037-5
Rok vydání: 2014
Vazba: vázaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: