Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.
Jméno značky: | Vinselekt Michlovský |
---|---|
Kategorie: | Vinařství, pivovarnictví, lihovarnictví |
Autor: | Miloš Michlovský |
ISBN: | 978-80-905319-7-0 |
Rok vydání: | 2016 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář