Při čtení této knížky se vám budou sbíhat sliny!
Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte!
Co je kuku sabzi, onigiri či gado gado? Odkud pochází kukuřice, pšenice nebo brambory? Co se po staletí jedlo v Turecku, Itálii nebo Nigérii? A jaká jídla tam mají lidé v oblibě dnes?
Navštívíte 26 zemí z pěti kontinentů. Poznáte marocké hody, plovoucí vietnamský trh i slavné francouzské kuchaře. Zjistíte, jak těsně jídlo souvisí s historií, kulturou a přírodou země, v níž vzniklo. A všemožné pochoutky národních kuchyní si můžete také sami připravit podle některého z 56 receptů.
Jméno značky: | HOST |
---|---|
Kategorie: | Naučné, encyklopedie |
Autor: | Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński |
Rok vydání: | 2021 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.