Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

210 Kč 210 Kč bez DPH
Skladem

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu.
Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.

Jméno značky: Key Publishing
Kategorie: Kuchařky
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788074181245
ISBN: 978-80-7418-124-5
Rok vydání: 2011

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: